НЕ ПРОКЛИНАЙ
Коли ти любиш Україну,
Люби її таку як є,
Вона ж бо матір, ти дитина,
В біді підстав своє плече.
Не завжди яблуня уродить,
Не завжди вишня зацвіте,
Усе залежить від нагоди,
Спасеться, як господар є!
Не проклинай, що хата бідна,
Працюй, будуй, весна прийде!
В нас Незалежна Україна,
Кайдани зняла, зло мине!
Люби Вкраїну не у мріях,
Люби таку, яка в нас є,
Не проклинай, що край в завіях,
Хоч вітри дують, не впаде!
Вкраїну завжди май у серці,
Куди б тебе не занесло,
Збудоване життя у герці,
Корінням глибоко вросло!
Тож слава рідній Україні!
Нехай прославиться наш рід!
Любім її, хай ворог згине!
У єдності ідем вперід!
Додав: Таля (01.09.2016)
| Автор: © Наталія Буняк
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1722 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 14
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА