Загадковий Ваш вірш. Прийшлось перечитати декілька раз, щоб зрозуміти фразу "могуть (велич) розсіяла - урок ", яка мені дуже сподобалася. Щодо імені, то можна зрозуміти; Іван, Степан, Григорій. Суть в людині, а не в її імені, можливо це Ви і мали на увазі, тоді треба висловлюватися виразніше, до речі, правильно - по буквах. Бажаю успіху!
Як на мене ( не знаю який у автора задум ) , суть себе позбирати з усього що є в природі ,щоб осягти свою душу ... Тобто висновків із вірша є багато - і може це головне - щоб ми задумалися які ми є і з чого складаємось !
Вдячний і вам що читаєте мене постійно . Деколи , хто намагається , і в коментарях може знайти неправильний правопис , а може так писати для мене краще ... Може я так виробляю свій стиль .
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")