Балада про півня
Усім українським демократам присвячується...
Іще недавно бігав по двору,
топтав курей, горлав, клював зерно.
Весь час лякав сусідську дітвору
й сумлінно гріб коров'яче гівно.
Хазяйку, навіть, дзьобнути він міг
у руку, що давала йому щось.
Стирчав червоний гребінь, наче ріг...
Не так погано півневі жилось.
Здавалось, буде завжди тільки так:
у мисці - хліб й порубана трава.
Не думав сіромаха аж ніяк,
що під сокиру ляже голова.
...І дуже гарний смак бульйон той мав.
І чарка йшла під соковитий пуп...
То ж, як би півень з тину не співав,
його все рівно покладуть у суп!
08.01.2000р.
Панове, зверніть увагу на дату написання цього вірша!
Чи не правда, смак юшечки з горластих півнів з тих пір аж ніяк не змінився?.. ;-)
Додав: ruhlyvy (06.11.2016)
| Автор: © Борис Костинський
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1946 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 10
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА