Гарні Ваші роздуми, п.Василю! Я теж вважаю, що державою мають правити не чужинці. У нас достатньо своїх молодих, кваліфікованих людей, які можуть поставити країну на правильний шлях, але старі керманичі їм не довіряють, все їм мало, як бачимо з декларацій.
В нашій країні багато досить освічених молодих людей, які б змогли зайняти керівні посади. Але... Ви про все досить зрозуміло написали у своєму вірші. І я підтримую Вас. Все написано вірно. Дякую. З повагою, Крайнюк.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")