* брехливих днів життя не хочу смакую гріх - без ніг іду душа моя не має слова гнояться рани діл моїх . * а я сидіннями епохи у каламуті із страхом карбую хмарами науки із леготом своїм і злом . немає руху у руїнах храм запустіннями живе люди вмираючі у муках мабуть померло все святе . брехливі дні вже заїдають мою утробу й без душі церкви на мене насідають не місце Богу на землі ... написано року 2016 дня двадцять першого місяця третього
Люблю самокритику... Тут Ви самі собі заперечуєте. "брехливих днів життя не хочу " Схвально і оптимістично, але... "смакую гріх - без ніг іду душа моя не має слова гнояться рани діл моїх ." Скажіть, де логіка?... Я зовсім не проти новаторства, не проти білих віршів, але за правильність висловлювань, за правильне використання значення слів, за грамотне звучання думки. а я сидіннями епохи - як розуміти, може, лежаннями, стояннями... у каламуті із страхом карбую хмарами науки - Карбувати - робити зарубки, позначки для пам'яті. Серце карбує, душа чи свідомість закарбовує. Як все це зв'язати з хмарами науки? От, якщо дещо змінити, то появиться, на мою думку, логічне мислення. а я, як пролежень епохи, у каламуті зі страхом мандрую хмарами науки, або воюю з хмарами науки із леготом своїм і злом . Прошу зрозуміти мене правильно, бо пишу не для критики.
шукай. чоловіче. шукай образи. цікавинки. переплетіння епітетів- метафор. емоцій. але має бути смисл, думка. навіть якщо це верлібр. білий вірш чи силаботонічні тексти. пиши. пробуй. експериментуй. творчість - то шанс, ніша для самореалізації.
...брехливих днів життя не хочу, Смакую гріх - кудись іду... Душі (лиш би випАдком не наврочить), Шукаю музу молоду. Та немає руху у руінах, Хоч храм душі ще не помер, Та на губах кривава піна І руку демон вже простер Схватить обездушену утробу, Бо зникло з неі все святе І годі брати з неі пробу Лиш сяє Муза -- моє сонце золоте....
Згодна з паном Борисом. Автор у пошуках. То ж побажаємо йому успіхів у творчості! Хай щастить! :respect:
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")