Тобі,вчителю,присвячується.
Памяті Івана Федоровича Романюка.
Волейбольний турнір 2017..
Я любив Вас усіх.(1).
Привіт,мої друзі,я вас попрошу,
За вкраїнське боріться завзято
В мене друзів багато,та тут скучно-скажу,
Я вас полюбив,як ваш тато.
Тримайтеся,хлопці,з нами Бог милостивий,
Якщо провинив,то пробачте,молю,
Та,повірте мені,що я нині щасливий
В небесах я сьогодні на варті стою.
Ми вклоняємось, вчителю,нині в цю мить,
Що був до останнього,вчителю,з нами.
За те,що навчив нас спортивне любить,
Такими гордимось іменами.
Чуєш,заплаканий спів солов’я,
Та й небо заплакало в українській родині.
Сьогодні зібралась волейбольна сім'я,
Щоб вклонитись тобі,чуєш,нині !
Молодий ти ще був,як міг всіх любив,
За спортивне боровсь,перемогу,
Ніколи,ти вчителю,нам не хамив
За все це ми дякуєм Богу.
Засяяло сонце в українській родині,
Ти навчив нас дружити зі спортом тоді.
Тобі поклоняємось,вчителю,нині,
Нас багато сьогодні,ми всі молоді.
Я знаю,я знаю,любі друзі мої,
Та я вже на варту ступаю.
Нехай переможе сильніший в селі,
Тебе полюбив я, мій краю.
14.01.2017р.
В.І.Олійник.
|