Законопроект про хабарі
В нашу Верховну Раду
Необхідно законопроект подати.
Щоб хабарі легалізувати
І податки з них збирати.
Ми всі добре заживемо,
Коли податки з хабарів візьмемо.
Бо беруть хабарі усі,
Заможні, добрі і злі.
Вчителі, сторожі і лікарі,
В електричках, в поїздах і на товарі.
Хто при ділі і в закладі
Держава по за межі,
Бо жирують всі на хабарі.
Тут питання ще встає,
Хто кого вдарить, чи уб’є.
Треба в тюрми не садити,
А податки їм сплатити.
Бо закону на них немає,
Хто кого хоче, убиває.
Всі як можуть промишляють,
Бо по закону їх оправдають.
Додав: nagornyjj (22.01.2017)
| Автор: © Михальнюк Володимир
Ключові (? ): Гумореска , законопроект , Верховна Рада
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА