Найлегше руки опустити,
Плисти униз по течії,
Так можна спати, не робити,
І мріяти про кращі дні.
Любити легко Україну,
Казати- кращої нема!
Та тяжче полюбить людину,
Яку родила ця земля.
На цій землі народ існує,
Вкраїна -мати всім одна!
Люби народ й вона почує,
У єдності прийде весна!
Казав Шевченко-обніміться
І будьте всі -одна рідня!
Тоді і горе всім минеться,
Бо Україна в нас ОДНА!
|