Присвячується Вайді Богдану
с.Летня,Львівська обл.
Дрогобицький р-н.
Не маємо права на байдужість.
Летня тебе кличе,Богдане,Летня
Хатинка в селі залишилась
За тобою сумує козаче,щодня
Чекати тебе забарилась.
Батьківщину любив ти-понад усе
Відкликався на біди країни
Подивися Богдане, димом несе
На Хрещатику всюди руїни.
В живому ланцюгу в 90-х стояв
На байдужість не маємо права
В житті ці слова ти народу казав
Але нині без тебе держава.
Спорожніла хатинка,плаче Летня
За тобою країна сумує
А ти там в небесах поглядаєш щодня
Як Майдан ,як Хрещатик вирує.
Так-так,Україно,дивлюсь
Але каюсь,що не допоміг
За тебе,рідненька,щодня я молюсь
Пробач,моя ненько,боровся як зміг.
15.01.2015р.
|