Не ходіть, і не просіть,
Не бийте дороги
Ви до пані, то даремно.
Марно ви, небоги,
Час змарнуєте,
Зібєте собі дурно ноги.
Та й вернете з чим ходили,
Назад до господи.
Бо та пані на всі сані
Між панами в'єтся,
Та котом усе ласкавим
До ніг панських треться,
Та муркоче так славненько
Як де сало чує,
Та нявчить, що теє сало
І її смакує.
Тож не мрійте, наша киця
Пацюків не зводить
Вона інше - для забави
Тих, хто верховодить.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")