Иду по банковскому переулочку,
Кошу под дурочку, кусаю булочку.
(девиз украинских президентов)
Судьба меняет лошадей,
Двор постоялый - государство.
Отсюда б сьехать поскорей,
Да генеральство, генеральство
То под себя коней сведет,
То к подорожной придерется,
То в тарантасе гандж найдет
И тут же лезет и дерется.
А я гляжу себе, твержу,
Изволь ответно не взорватся,
Не дай триумфа подлецу,
Пусть дураком ему остатся.
Дякую, що згадали колишнього президента. Тільки не забувайте, що вірші російською - лише на форумі! У каталозі "Поезія та проза" - можна російською з паралельним українським варіантом...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")