що головне на цьому світі -
лише усіх людей любити !
а решта - темрява життя
не поглинайте їх серця
бо чимось важко ще радіти
як не любити то й не жити .
---
усе мізерність в цьому світі
усе даремно на землі
якщо на світі не любити
то що залишиться в душі .
зерна на світі вже не буде
добром не виростає хліб
і діти про життя забудуть
бо обкрадають рідний дім ...
усе мізерність в цьому світі
усе даремно на землі
якщо на світі не любити
то що залишиться в душі .
буде полова замість хліба
без правди згинуть всі слова
біда така зарозуміла
забере вічність із життя .
отож що на землі робити
любов без міри - для життя
якщо на світі не любити
то зникнуть всі людські серця .
буде війна й не буде миру
і лише туга ... лихо днів
біда і лихо , зрозуміло
розтягнуть всесвіт лиш собі .
не буде відданості сонця
серця всі висохнуть в людей
лиш темрява буде бездонна
і буде ніч ... бо зникне день ...
написано року 2016
дня пятнадцятого місяця пятого
|