Я перечитую багато віршів на різних сайтах , тут мені здається і добрі вірші , а головне багато спілкування , роздумування і можна добре висловитися , почути і критику і похвалу , мені приємно що тут знаходжуся ! А ваші вірші дають натхнення працювати над своїми !
Ваші роздуми, пані Катерино, примущують думати. Життя - не казка, воно - пісня, яку хотілося б проспівати декілька разів. Але голосу в кожного повсякчас вистачає тільки на раз.І про це треба завжди памятати, бо другого виходу на сцену не буде.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")