Пісенька: «Співаємо Спасителю!»
Гей, діти, всі збираймося
За руки у танок.
І Богу поклоняймося,
Співаймо співанок!
У краї Віфлеємському
Родилося Дитя.
І Ним ми всі спасаємось –
Приніс Він нам життя!
Хай ворог наш не тішиться,
Бо з ним ми не підем!
А будем Бога слухатись –
Ввійдемо всі в Едем!
Серця усі ми Господу
Ісусу віддаєм.
Лиш Він нехай там царствує -
З Ним вічно ми живем!
Співаємо Спасителю –
І лине до небес:
« Прийди, наш Викупителю
Ти Бог життя й чудес !»
|