сміятись я не буду
коли навколо плач ,
коли у безвість люди ,
коли черствий калач .
коли душа пустеля
і відчай її крик ,
й слова у пустку зведуть
так кожен жити звик .
і може - я - не буду ,
я , може не такий ,
застигли в камінь люди
слова пусті в душі .
сміятись я не буду
коли навколо крик ,
кричать брехливо люди
то я не серед них .
нехай вони упали
піду підняти їх ,
бо кожному сусіду
я помагати звик ...
написано року 2016
дня одинадцятого місяця сьомого
|