Не меркне сутність ,
йде життя навколо ;
і літо черпає з небес життя ,
свою могутність
власну свою волю
свою безсмертність , своє небуття .
на стиглість днів
в минулість і забудність
на поле миром впасти з висоти
в майбутню щедрість
нову неминучість
нестачу здичавілої орди
Любов вбивають ,
віру в суть надії
командують нові злодійні дні
добро карають
знищують всі мрії
щоб лише темрява була в душі .
13.08.2013.07.28.52. -- 13.08.2017 17:04:40
|