Здається мені пусткою наша воля , і вільний вибір вибирати шлях до чужинців із простягнутою рукою .Маючи все ми не маємо вибору мати себе .Нас грабують і турбують постійно дурницями про те щоб ми не рухали свою владу і думали лише наріканнями на те , що нам так погано , нічого не роблячи для того щоб ставало краще . Не допомагаючи іншим ми не допомагаємо собі , плануючи для себе день , ми не хочемо знищити ніч ближнього , шукаючи дальніх двоголових орлів - ворогів , ми не бачимо як четвертий зубець від влади , нищить наше власне серце . І чого нам гніватись на дальнього брата , як " брати " податки нас вже майже задавили . Отож хто ми , чи маємо ми серце , і кого ми любимо ... Можливо забагато питань ... Написано року 2018 . дня шостого місяця шостого .
Образно сказано , чи СКАЗАНУТО ! але треба задуматися !!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")