МАЙДАН І НЕ ТІЛЬКИ… Майдан-Майдан, тобою я горджусь Бандерівка я майданута не дарма, Ніколи з долею лихою не змирюсь, Бо серцем Україну обирала я сама.
Майдан поперек горла комусь став – В гарячці трусить й відбирає нюх..? Вже ж час, мабуть, узятися до справ, Та майданутим вільний піднімати дух!
Невже і справді все було тоді дарма – Бруківка у крові…вогонь й сердець? Здавалося напилась ненаситная Москва, Щоб дати Україні уже спокій на кінець…
Крим відібрала, нищить й спалює ліси, Дітей виховують вже наче яничарів, То ж просим в Господа і витримки, і сил, Щоб ті «брати» нас більше не чіпали…
Чому нас й далі ображають на землі, Наших дідів та прадідів славетних..? Бо ми, чомусь, бредем глухі й німі, Мов стадо тих безмозгло-безхребетних.
Ми як не нація, а трупа карнавальна, Що й чортівню уже святкує залюбки, Та Чорну П’ятницю очікує повально, Набити шмотками щоб торби і сумки.
Нас можна навіть серіалом підкупить, В порожні голови вложити, що завгодно, То завтра й власну кров вже будить пить, Якщо й тому ШОУ-кумиру це угодно…
Канабисом всіх завтра пригостять, Щоб менше думали і менше розуміли, Слово за слово згадуватимуть «…мать», Давно з екранів та трибун це вже посміли…
Засвітять на Хрещатику «Червоні Фонарі» Розмістять й тут, мабуть, і на Майдані, Щоб не згадали, хто й за що поліг, Й заради чого тут гуртом усі стояли…
Майдан-Майдан, тобою я горджусь, Не марні, вірю, були наші всі старання, Навіть в думках я з того тропу не зіб’юсь, Щоб Україна подолала всі страждання…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1093 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")