Зомбований народ обрав собі царя,
а він з такої радості стриба немов теля.
Повісив собі на носа свинячий п'ятачок:
"Я комік, цим горджусь!" ну чисто хлопчачок.
І зразу ж на царському обіді
обрав собі до челяді знайомих та сусідів.
Також багато коміків з відомого квартала
при новому царю чиновниками стало.
На телеекранах стали відосики мелькать,
нові обличчя серйозно взялися керувать.
Закінчимо війну ми обов'язково,
Даю тверде вам царське слово.
З бідністю покінчимо всерйоз і назавжди
тільки, народе, ще трішки підожди.
Корупціонерів у в'язниці посадимо усіх
бо розвелось їх, як на собаці бліх.
А ще ми зробимо одним моментом,
що кожний з нас буде президентом.
Пішла брехня гулять ітак і сяк,
а в країні процвіта бардак.
Вороги на фронті як стріляли так і стріляють
і на царське слово дрібненько чхають.
Не сталося і з бідністю чудес
тарифи й ціни піднялися до небес.
Табун корупціонерів кількісно зростає,
бо опору серйозного від влади він не має.
В цей час в країні вірус розгулявся.
Де він на наші голови проклятий взявся.
Стали люди помирать сотнями, тисячами.
Запопадливі ж ділки завчасно накопали ями.
Як мовиться ні дать ні взять
на людських смертях став бізнес процвітать.
Під час виборів опитування провели і вже на ти.
Якщо, шановний царю з народом ви на ти
то не пішов би ти під три чорти.
Всяке було у нас в країні,
але такої комедіади ще не було як нині.
Успішно й мудро країною керувать
це не членом хлопці, на піаніно грать.
Вже котрий раз всі гірко прогадали
не того царем в черговий раз обрали.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1027 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")