Церква в нас живою Для християн буде Коли в ній собою Стануть наші люди Лемко бойко гуцул З під Карпат русини Зрозуміти мусять Хто для них родина Не Москва а Київ Є джерелом слави Хто це зрозуміє Той сином держави В якій гербом тризуб Гімном «Ще не вмерла…» Ось наша девіза Як народу перла. 18.04.2021р.
Здорово, п. Василю, сказано, от тільки коли ж ми всі зрозуміємо, що Україна у нас одна і ми всі українці. Схід, південь і половина півночі - російський і мовою, і духом. Захід - хто румунський, хто польський, а хто австрійський. Ні, я не хочу розбрату, але й не бачу єднання.
спокійна чиста і народна мова це для душі завжди основа
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")