Слава вільній Україні
Не брати ви нам, ой не брати.
Не з вами поруч нам іти,
не з вами щастя нам кувать.
Без вас нам божа благодать.
Віками війни бушували,
царям землі було все мало.
селян робили кріпаками
та все лякали Соловками.
А на козацьких родючих землях
вольнолюбиве жило плем'я.
Козацька вольниця була,
Украйна славою жила.
А ви царів чужих любили,
боярам все поклони били.
Не брати ви, не брати,
як не мудруй, як не крути.
Україна не Росія,
і новий цар нехай не сміє
вогонь об'єднувать з водою,
бо все закінчиться бідою.
Ми не для того від'єднались,
щоб ви на нас знову катались.
Від дев'яностих і понині -
Слава Вільній Україні.
Додав: ПЕРЕМОГА (23.07.2021)
| Автор: © Євген
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1583 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА