Бутусов нещодавно сказав про Бубочку виключно вірно - має йти під суд за те, що перед 24-м лютого 2022-го року зробив геть усе, аби москалі захопили Україну.
Коли болить душа , так хочеться багато сказати . Але слів мало , грубішаються серця від війни , яка далі нікого нічого не вчить . Світ хороший бо в ньому головне - це гроші , а у душі й не Бог й тим більше не Україна ... як кажуть люди , а нам все одно , щоб тільки для нас було сонце і сіяла днина . Так , люди про це на Україні вголос не говорять , бо ... не модно , а правда всіх коле у очі . На мою думку Зеленський поступив як людина , але до Президента Зеленсього - йому ... ох як і далеко ...
Ви, пане Карась, доволі густо сказали, але я на те відповім коротко: єврей-блазень має стрибати по сцені, а на лідера України потрібен істинний Провідник-українець! Інакше - біда! І оту біду українство вже отримало з рук цього перевертня в повній мірі. І далі може бути тільки гірше, бо Зеленський і його регент Єрмак Україною не переймаються, але в те переймання старанно грають. Та поки що гнів нації не закипів так, як мав би закипіти!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")