Електоральний погляд, Всесвітньої чуми навіщо фальші догляд, усі тут смертні ми, Бездрні клопотання ілюзій та ідей, пройшли часи страждання, забутий Прометей Пропав вже сенс потреби, Затихла вся мета, Цурають Бога й неба, а друг де "ляпота". Лиш подихом холери, женуть добро думок, а люди мов сапери, бояться помилок. А жадібність і руки, шпіонять всі лази- бо й мученик науки, краплИть свої тузи. Зелене більш червоне, пропав бабай із шафи, а клятії пагони, жеруть примарні штрафи... художник пише вірші, мат ставиться конем, аби було не гірше, ми все переживем... вампір боїться крові, І демон звідусіль, А шлунки всіх готові, до хаосу весіль... Бандаж нам непотрібний, візьмемо все на груди, залиті очі сріблом, і знову лиш потуги. немов бетонні ноги, а руки у кайданах, ми просим допомоги, присівши на диванах. відсотки і прибутки, оренда і ліквідність, забули про здобутки, забуті честь і гідність!!!
багато всього і багато роботи і треба багато розбору ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")