Нас не зламають "політичні грози", дурні закони, рішення невдалі, ми українці, наче верболози, хоч і болоті та ростемо далі.
Я вірю в єдність рідного народу, попри різницю з заходу на схід, адже всі купою залізли ми у воду, аби знайти такий бажаний брід.
Не хочу чути я про різні мови, чи про історію,яка нас розділяє, це все дурня, піар, пусті розмови, разом живем,і маєм те, що маєм. Ми не ламаємось від нової "грози", а лиш вперед викидуєм усмішки, Ми Українці... схожі до лози, ростемо далі,лиш прогнувшись... трішки..
|