Урядовий вальс
(лимерики-пилипики)
Чому ціни ростуть так, немов на дріжджах,
Викликають в народі нечуваний жах?
Ми верстат запускаємо
І ним гроші клепаємо.
Ось у чому причина – мов хліб на дріжджах.
Прислухайтеся ліпше до наших ідей,
Олігархів, бандитів та їхніх дітей.
Буде хто та людина,
Що її Україна?
Скоро стане країна зовсім без людей.
Не дотягне до пенсії жоден із вас.
Безкоштовний ми зробимо вам парастас.
Кожен буде почутий
І ніхто не забутий!
Ось така ми є влада, підтримуйте нас!
01.02.2011р
|