Ми не готові ще до змін, хоч влада наша досить рвана, пускає в очі фальші дим, реальні факти не підносить. Народ тоді встає з колін, коли у сторону тирана плюють усі, немов один... У нас- постійне двоголосся.
Ні , не готові ще до змін, занадто спроби наші рвані. Це гра така? Чи це забава? Чому ми знову тільки просим? Народ тоді встає з колін і ницом падають титани, коли розлючена "кістлява" пустила в діло свою косу.
|