Катю, а про які саме "тихі дні і ночі" українці не згадують?.. Краще: - Надії добрі не збулись... Після "як колись", - кому поставте. Енергія чого рве поля?.. Стриматися не може земля, чи енергія, чи, може, Земля, або янголя, про які йдеться вище?.. Незрозуміло зовсім. "Але на грані новий вік..." - на грані чого? Щоб не виникало в читача подібних запитань, речення варто будувати наступним чином: - На грані щастя новий вік, - а далі пояснювати чому саме так... Тут все загальні слова, а у віршах потрібно вихоплювати щось головне і на ньому концентрувати увагу. З повагою Did.
Дякую,п.Вікторе, за такий розширений коментар. Напевно всі знають, як любив Шевченко описувати у своїх творах українські ночі, степи і т. д. Про енергію, яка вже перейшла на вищий рівень вібрації знають всі і, що робиться на землі - також. Про вік, що на грані переходу не знає хіба, що лінивий, а ви хочите ще толкувати.Про те, що для кого є головне, говорити не стану, бо кожен має свою думку.Вибачте, що відібрала у вас стільки дорогоцінного часу.
Кобзар би плакав, Зовні подолали, Та звіра у душі убити не змогли. Причини - в серці, Ми його вбивали, А воскресити більше не могли. Життєвий смерч Закрутить знову душу, Запустим в неї смертну чорнуту. Причини - у собі, Її долати мусим, Щоб знову відродити доброту...
Дякую,п.Іване, за віршований коментар.Погоджуюся з вашою думкою щодо Шевченка.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")