І сказала сестра сестрі:
Осестринили нас сестринством
Сестринським,
І сестриниться наше сестринство
Сестринськи уже стільки сестринських
Сестро-років.
I сказав брат братові:
Обра'тили нас
І обрали братами
Братерством братерським,
І братиться наше братерство
Уже стільки братерських років
Братерськи,
Братеручися.
І сказала сестра братові:
Я сестрю тебе, брате,
Сестринством моїм.
І сказав брат сестрі:
Я братаю тебе, сестро,
Братством моїм.
Брато-сестримося
І сестро- братимося,
Аби не бештали
Один одного.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 917 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")