єм, єм- я є.
єс, єс- ти є.
єст, єст, є, є - він є.
сме, сме- ми-смо є, ми є.
сте, сте- ви сте, ви є.
сут, сут- вони суть, вони є.
говоріня - ни мує`:
то- лемкі`вска мова,
шу чуїти знову.
я ни знаю того,
я ни знаю той,
котрой вуна знаї стілько літ,
я ни знаю того,
кутрого знав той діт.
я ни знаю тамтих,
кутрих пусилили на стрих.
я ни виджу гардого,
ані- гардо`й, ані- гарди`х,
ні тамтих, ані- сих.
видів ти сусіда мо`го?
а, можи, твуйо`го?
а- чи єй? а - чи нашо`го?
а, можи- вашо`го?
а, як - нє, ну, ту- їх?
шо то там за кіт біх?
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 491 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")