виджу гарду,
та нидобру,
синю рі`ку
і ріку` тиху,
мо`ю, тво`ю, його` і єй,
ріку нашу, вашу, іх-
видиш, як ту сом заліх?
маї вигляд,
вуни- вигля`ди,
їден біль,
хтось маї болі.
добрий ден,
кули - наволі,
добрі дни,
кули вуни
повні є гудаців,
чи- циґанів,-
кажи няньо,
які стали зраня.
мают вишні
коло хижи,
і носят назвиска,
мают дужи добрі се`рця,
шу ни боятьсья муро`зів,
ані кулу лісу,
ані кулу вирбулозів.
мав він хижу,
а хтів хиж,
той мав же`ну,
а хтів жен,
слухав хвилю,
а хтів хвиль,
видів дівку,
хтів дівок,
зʼїв си вишню,
хтів вишень,
а вздрів вовка,
втік лише`нь.
мав багато він назвиск,
видів дужо сонц,
зʼївси япко,
захтів яблук,
бу мав чисти серце,
любив їсти с перцем.
зрубив си був повересел,
повересел-перевесел,
шуби сьіль нусити
і по`ли рустити.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 536 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")