яр- висна`,
літо- літо,
о`сін- осінь:
осіня`є,
шу пу сі`ні
всьо збираї;
зима`- зи`мна
і муро`зна:
витягают дівки кросна.
яр яри`т, вияру`є,
знов ся нови типло` чу`є,
лі`то -"ле`т"ят"-
то "блищи`т",
те`пле, ла`гідне, ліни`ви:
всьо цьвіте- ліси і ниви,
о`сін- осінь-
то ни-ве`сен,
то-зимніша за висну`,
зи`ма, ге`ма, хайма-
сьніго-холод і муро`зи,
задубіли вербулози,
всі чикают на висну`,
кули всьо ся збудит зі сну.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 540 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")