ни повім ніц ворого`ви,
вору`гу-врагу`,
дам ґрейцарі гудако`ви-
музиці, музиці,
шось пові`м твому мужо`ви,
тво`му чулуві`ку,
і хло`пцю шось дам,
зміню шибу виглядо`ви,
облачку-вікну`,
ни миняти буду всі-
а, тіко -удну.
хи`жи- хаті
зроблю cтріху,
же`ні він даст куралі,
пудякуї хви`ли,
ті хви`ли-пугоді.
зіхтів вишні, али
ї дістати годі:
ту, даст вишни він драбину,
шуб дати паси`ї,
паси`ї- любові,
як ни дoсит, ну, ту він
там пулізи знову.
се`лу тре дати пуша`ну,
повере`слу- перивеслу-
тре дати суломи,
полю- плуга і зерна`,
а серцю- любови,
я`бку- кошик,
а, назви`зку- то,
шо хтось пупросит.
і, тре ке`рпцям- худака`м
дати трохи пасти,
а куровам і ко`ням-
треба дати паши,
бу то- коні-ни чужі,
а- наші і ваші.
а, шо ко`му типер треба?
тpеба, шо ни ма`ї:
тому- хліба треба дати,
тому тре` гуляти,
значит- танцювати.
якби-с хтів,
ту дам ти я`бко,
бу неє моло`ка-
нима мулука`:
та курова вже два роки,
а, шось- залихка`.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 608 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")