Лемківский я`зик Лемківска Мова. лєкция чтирнайце`та.
Лемківский я`зик
Лемківска Мова.
лєкция чтирнайце`та.
дім
по`кий то -пукі`й,
і`зба - то`жи,
покої`в- тілько,
скіко, хто можи.
ку`хня- кухня,
як є все,
а, їдальня- їдло-хата,
а, сьвітлиця- так, як са`ля,
там- і пані, там- і ля`ля.
спальня- хата ду спаня`,
а, лазни`чка- ванна,
покій для вмиваня,
тоалє`та- то вихо`док,
звечура і зра`ня.
під- то стрих,
чи- гура`,
кори`дор- то сі`ни,
а, півниця- то певни`ця,
де-мня`со і ви`на.
шо є в спальні?
по`стіль, коц,
по`душка чи заголо`вок,
ше є шафа- добрий схо`вок,
двері, лямпа,
сьці`на- сьціна`,
виртика`льна плущина`.
більши вам рускажу по`тим,
бу мам єґо`мосць на дроті.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")