в салі є кана`па,
хтось кажи- "дива`н",
є дива`н, килим- кувйор,
ше є телєві`зор,
тіліві`зор,
шу даї нам різні кіна
і забави,
а,ше маїм ми там ла`ви.
маїм сьвітло-илєктри`ку,
шу дают жарівки,
є ше в нас така пуличка
для румнянку дівки.
маім сходи,
є фіранки,
так, ше є підлога,
шу ми маїм під нугами,
шуби там худити,
маїм різьне миблюва`ня-
в салі, добри жити.
ну, і маїм ше пувалу,
абу, кажут- стелю,
а ше маїм ми млинок,
шу на нім я ме`лю.
саля є така вітальня ,
де ся рузважаїм,
а, направо, там є спальня,
де си віддихаїм.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 467 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")