в хаті, лемки мают ванну,
де стуїт вмива`лька,
де ся зрана миї Галька.
мают і вихо`док,
пу-француски- "туалє`т",
мают ва`нов, то єст, ва`нну,
де ся миют пан і панна,
мают до`щник- душ
з вудо`м, зимном і гурʼя`чом,
вживают ру`чник і ми`дло,
пу- нашім- рушник і мило:
в ва`нов, дужи всім там мило,
дивляться в зерка`ло
або - в презера`ло,
пу- нашім- в люстер`ко,
шуби ся презріти,
шуб ся пудивити,
чи вже п"єкні,
чи далі
ше ся треба мити.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")