запитала пані класу:
"скіко в вас куштує мʼясо?"
-шо? шо? мнясо?
я ни знаю. я ся куго`сь запитаю.
- ну, а скіко- куряти`на?
здивувалася дівчи`на.
- ну, а - коровя`че мясо?
я бим зів юго ласо!
а, коба`са є пу кі`льо?
-кубаса`? тожи пу сті`льо.
-а, шо`вдру в вас прудают?
- а, шо то є таке шо`вдра?
то, часом - ни ко`вдра?
-нє! то- ши`нка.
- а, як- шинка,
ту прудают. там і тут.
-мі сі пудоба пацяти`на.
- то пу-нашуму- свинина.
добра є в нас і риба,
і - следзь.
- а, шо то така за следзь?
то- як пу- англійску "сани".
-нє. то кажут ше "сільо`тка".-
та, то так пу- мусковски.
а, пу-нашім- уселедець.
вчи ся мови, як ни - ледар!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 457 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")