-всьо вже є,
чи ше шось тре`ба?
маїш цу`кєр?
-цу`кир маю.
-добри, ну-а по`пир?
- а, шо то такий за по`пир?
- то є пе`риц, хлопи!
-нє, по`пиру вже ни маю,
али маю си`ль.
-сіль - то добри,
бу вуна ше знімаї біль.
- а,маш оли`й?
- шо? вули`ву?
маю ше десь трохи.
яґби-с ни мав,
ту йди зразу ду свикро`хи.
-маїш о`цет?
- маю,певно.
-купував-іс нидаремно.
-маїш булки і хліп?
- нє, ни маю. маю кріп.
-яґби-с хтів,
дам ти я`йце,
яґби-с хтів.
-нє, яйця ни хо`чу.
-можи- масла?сулуни`ни
віт далекуї рудини?
-нє. дай сира і смита`ни,
тої, шу їли-смо в Цьвітани.
-сира я типер ни маю.
маю тіко баклажани.
-ну, ту дай ми баклажан
і вуливи цілий жбан.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")