їдло є важливи,
али важливі і напитки.
яка би ни була пуго`да,
все путрібна во`да,
абу- сок, чи моло`ко-
мулуко`, чи- кава,
абу- ше гарба`та,
шу пʼє кожна хата,
а, ше- пиво чи ви`но-
убіпʼєшся- будиш ви`нин.
або ше- пальонка,
абу- самугонка, як кажут-
гурі`вка,
шу пʼє кожин хлопец,
і пробуї дівка.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 297 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")