-купи си коше`лю.
- куше`ля - сурочка?
таке пулутно в зилені цьвіточки?
-так, і ше- нога`вки.
-шо?шо? нагави`ці?
та юш маю єдні,
шу биру на вичорни`ці.
-ту купи куроткі
або, навіть райфлі.
- а, райфлі - то шо таке?
-то- джінси, хлупако!
-ну, добри, си куплю,
хоть мині - уднако.
-а, реміня маїш?
-маю, шу аш три.
-ну, ту тілько,
нугавиців ни зитри`!
-систра хочи кабат?
- а, шо то за кабат?
-то - спідниця, хлопи.
-вуна`, певно, їх маї,
бy носит до шопи.
-можи, хочи су`кню?
-нє, ни мусит мати.
вуна сама знаї,
як ся добри вбрати.
-а, ти, маїш бу`нду?
-а, шо то за бунда?
-то є така блюска
зі сукна для хлопа.
-нє, я маю ґє`рок.
як кажут, піджак.
-ти пу-пански ходиш,
ни, як той кузак.
-а, светир ти маїш?
чи можи, шу- нє?
-маю їх аш троє,
али добрих- двоє.
-купи си піжа`му,
шуби добри спати.
- нашо мині її?
піжама- витра`ти.
-бо жити би треба
якось так культурно.
-ни хочу піжами
я навіть задурно!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 347 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")