шуби бути вдітим
стильно
і виглядати пурядним
і сильним,
купи си краватку,
рукавиці і укуляри,
перстинь і паля`рус,
і шукай си пари.
-а, чи купляти си кривульку?
-нашо ти кривулька?
ти- хлоп, а ни- дівка.
-я би-м хтів такий ланцух,
шу висит на шиї.
-маю їден. на нім - пес,
гавкаї і виї.
-та, ни той ланцух
віт пса, а той шу зи склепу.
шу ся сьвітит і блищит,
і ше модно диринчит.
а, ше хтів би-м си кульчи`ки,
такі, шу на вуха.
-дамти: моя такі тожи мала,
з міді чи з заліза,
їдним кульчиком чуть си вуха
ни рузірвала.
-та, ни такі пʼєкні, бабскі!
а- для хлопів, срібні.
-а, можи, вже- зулуті?
з клейнодами,
шу круті?
-куплю сибі в інтернеті,
такі, як си схочу...
-ну, ту купуй.
а, чo мині голуву муpочиш?
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 470 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")