одях тре вміти нусити,
знати треʼ, як ся вдіти
чи як ся обле`чи,
а, вже потим-
як ся здіти
чи як ся зобле`чи,
кули н"іч чи вечир.
пісьля руботи,
треʼ ся приублечи
абу- ся пиридягнути,
як йти ду міста,
ту ся треба добри пузбирати
і ся добри взути,
а, як зайдиш ду пукою,
ту треʼ ся руззути.
хто шо носит,
я ни знаю,
али добри виджу,
xто маї добру куше`лю,
а хто- добру бунду.
а, типер, ни пузирай:
най ся приублечут...
-най ся пиридягнут?
- і- най ся руззуют,
бу вступили в ба`гна.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 369 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")