она мешкат з мамом і няньом,
маї брата і систру`,
брат мат жену,
шу для мени-
братува`,
тая вістка- ни нува`.
уженят ся вже пу сьва`тах.
али треба добри знати,
чи то -добра братува`,
бу людина то -нува.
чи буди добром нивістком,
чи зу свекром буди згодна,
а чи буди тилько модна.
їх систра` тиж маї фрає`ра,
шу знаї добри пана мера.
всі мают надію,
шу буди шваґром,
бу барз го всі люблят,
і казали, шу за то
авто юму куплят.
а, він часто заходит
ду рудини,
і сідит зу три гудини.
то-ду вуйків, тет, уйчин,
стриків, нонашків і стрин,
двуюрідних братів і систер-
міг би пійти і типер.
всім ся пудобаї гуляти
і сьпівати:
треʼ рудину добри знати,
і ду них прихильнісьць мати.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 404 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")