калеба`са! калеба`са!
-шо то є? то- ковбаса?
-нє, мій друже,
то-гарбуз!
ковбаса- то чьорі`со
чи - сальсі`чя,
якo мʼязи передпліччя.
сіль- то саль,
асу`кар- цукор,
пес- не пес,
а-просто риба,
пе`рчя- то не перець,
а- щука,
та гішпанска-
просто- мука!
му`ка- то є софере`нса,
а мука`- то арі`на,
о`ра- то є година,
а, фамі`лія- родина.
хлоп- то ма`чо,
баба- мухе`р,
вчора- ає`р,
о`ра- тепер.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 387 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")