хто гавкає?
сусудів пес.
хто сьпіваї?
сусіцка дівка.
підеме до рестoрациї?
то залежит
віт сусіцкуї калькуляциї.
шо то є?
коровлячий фіст!
а- трава?
куровляча паша.
то- свиня?
нє! то- дик!
видиш?
дичи рило,
ратиці, хербет...
а, шо ліпши?
та- паця!
пацячи мнясо,
фіст,
али- ни пацячі жарти.
а, де пастух?
граї в карти.
а, чиї то пацьо`рки
на стешці лижат?
та, певні- дівчат.
а, можи- фраєрів?
нє, вуни пацьорків
ни носят.
носят си кравати,
капилюхи, сардаки`,
і збирают патики.
а- на шо?
на- ватру,
і ше виставляют варту,
шуби старі там ни йшли,
шуби малі ни худили,
бу там будут танцьювати
і ше си сьпівати.
ту, треʼ пучикати-
то- рузвага!
али там- дужа ватага.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 232 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")