є такі субі кумахи:
блощиці, блохи, кумарі,
ше є мухи, бомки,
мителики, мутилі,
і різні муравлі.
є ше воси, павуки,
бжоли, хрущі, сьвітлячки,
і джмилі, і цьвіркуни,
і конини травʼяні-
всі відомі є мині.
али є ше і вужі,
змії і гадюки,
є ше пʼявки,
ящурі абу сьліпаки,
є ше слискі слимаки,
хрубаки чи чирвʼяки,
ящірки і чирипахи.
а, найгірша то є моль,
бу їст добрі лахи.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 201 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")