Поезія для кожного це своє,
Хоча являється одним,
Комусь достаньо просто слова,
комусь і то бува складним,
Поезія рівняється з душею,
Без неї неможливо жить,
А чи хтось зрівняється із нею?
Що вище ніж блакить?
І кожне слово то крилате,
Хоча з паперу не зійшло,
Може трішки кострубате,
Та без душі ти знай ніщо!!!!
|