Мені приснився жовтий кінь, нібито сам Пан Бог його пліснявим пензлем Винсента ван Гога фарбував. Від безмежжя жовтого божевільна, мокра тиша кинулась під копита жовтого коня, і ніхто не посмів наказати Господу: «Годі!» І помчав жовтий кінь, і курява жовта по нім... Тільки іржання вороне і далеке – як казка дитинства.
|