Дуже щиро , і ніби молитва за маму.Після таких буремних днів, хочеться згадати про матерів, про їх біль за своїх дітей , про переживання , про бажання кожній дитині віддати всю радість і щастя . Ніби тиха молитва за маму...
Мати - це найдоролжче. В ній цілий світ. Любов, патріотизм, душевне багацтво. І які ж бідні ті, хто обділені усього цього у дитинстві. З них нерідко виоростають лихі люди, що не задумуючись руйнують ксе, навіть рідний свій край. Сильний вірш. Дякую!
П.Наталочко,надзвичайно гарний вірш про найдорожчю людину на світі.Він дуже мені сподобався!Царство небесне всім померлим мамам,а живим на здоров'я!!!Милі ,матусі пробачте нам за все!
Чудова поезія. Мабуть, кожен, прочитавши ці рядки, відчув у серці щем.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")