Життя іде, - минає все, і скільки б люди не жили, Вічності- одиниці лиш сягли, А що для решти? Лиш хрести, і прощальнії слова, Такий підсумок життя. Хоч зараз нам і 18 А потім 20, 40, А попереду лише сирість, морок Тож залишається одне, Цінувати те що маєм, Бо ж життя завжди складне. Тож куди ми поспішаєм?
На перший погляд усе правильно... Філософський вірш, мені такі подобаються. Гадаю, ми часто (хто як) замислюємось над життям, над його сенсом, над його плином тощо.
Як завждм глибокий зміст заблукав серед тисяч слів. Спробуйте трохи краще вкладатися в ритм і розмір віршу. Вірш, як пісня, він має легко литися з рядків. А взагалом дякую!!
За коментарі дякую лише одне хотів додати що по Біблії Бог забрав кілька і двоє із них були на горі преображення. Хоча нам лише після його другого приходу.
Ога...прикольний віршик...вчора бухав на Байковому, потрапив у таке місце де купа старих закинутих могил, зарослих деревами, кущами і травою, з іржавими хрестами, без букв і цифр. Навіяло певні філософічні думки...
Не пам*ятаю. Ваших айпі було вдосталь заблоковано. Я у останьому листі (чи коментарі до Вас вже писав, що нормальна робота на сайті можлива для кожного з користувачів. Скажу, що з Богоугодних - буду хвалитися, що ні - буду ображати Вас. Залишу Више питання без відповіді.
Та ні, якби Ви відповіли заперечливо, то я б не образився, скоріше навіть навпаки бо я як Ви розумієте дуже нерелігійна персона Але цього разу поки що зустрічаєте мене доволі м"яко, тому я мабуть невдовзі підкину сюди ще пару моїх писанин
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")