Вже все набридло на землі усе відоме і нудне, задай питання ти собі Для чого ти на ній ше є? До чого докотився світ ці вибори, брехня і безлад, сидить без хати інвалід, а депутати не замерзнуть. Суспільство потребує змін, а з чого треба починати? Своїм батькам зроби уклін і думай як себе міняти. Планету всю ти не спасеш, а усвідомити ще важче, що може хоть себе знайдеш і зміниш це життя накраще. Ти сам собі плетеш дорогу, якою далі будеш йти, пішов раз вліво а не вгору І вже заплутались шляхи. Наліво солодко ходити І це насправді просто клас, Але прийдется заплатити. Ціна - це дрогоцінний час, якого ти нігде не купиш, не обміняєш на предмет, но дуже легко це загубиш, пішовши вліво а не вверх. Бери себе у власні руки, удосконалюйся, трудись Постав собі мету серйозну І за неї поборись Кар’єра, дім, сім*я, машина напевно ціль усіх в житті Дивитися на свого сина і тішитися тим шо є. Але в житті не все так просто, но не зважаючи на це ти на шляху долай незгоди, для чого ж ти на світі є? Якщо себе недооціниш або невпевнений в собі, тоді наверх ти вже не підеш і в ямі будеш ти на дні. Вставай з колін! Зберися духом! Розкрий крила наче птах. Ти сам господар своїй долі, вона лише в твоїх руках!
Артуре, мої вітання на нашому сайті! А особливе вітання - з першим поетичним творінням. Це думки зрілого чоловіка, який вже знає справжні цінності цього світу. Так тримати! Побажання на майбутнє - шукати поетичні образи, використовувати метафори, бути лаконічним, аби жодне слово не було зайвим, одним словом - випускай свої почуття на волю і хай Тобі щастить!
Чому перший ? Я думаю,що ви вже багато раз ловили себе на думці про те, що щось уже віршував ваш розум ? Якщо є потреба ,бажання той будуть результати! Успіхів!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")